Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Toebehoren, singels en pads

 


 

Prolite Multi Riser Thin

Prolite Multi Riser Thin

De Prolite Multi Riser Thin is een therapeutische pad met 4 vakken (2 aan elke zijde) met in ieder vak een dikke en een dunne uitneembare inlage. Hierdoor kan in ieder vak de gewenste dikte worden bereikt. Ideaal geschikt voor scheve (asymetrische) paarden om de balans voor het zadel te herstellen. Prolite is een zeer veerkrachtig materiaal. Kleine oneffenheden in de vulling van het zadel, kunnen hiermee gecompenseerd worden.

www.prolitepads.com/

Prijs € 105,-

 


 

prolite

Prolite tripad

De Prolite tri pad is een therapeutische pad met 6 vakken (3 aan elke zijde) met in ieder vak een dikke en een dunne uitneembare inlage. Hierdoor kan in ieder vak de gewenste dikte worden bereikt. Ideaal geschikt voor scheve (asymetrische) paarden om de balans voor het zadel te herstellen. Prolite is een zeer veerkrachtig materiaal. Kleine oneffenheden in de vulling van het zadel, kunnen hiermee gecompenseerd worden.

www.prolitepads.com/

Prijs € 115,-

 


 

Lemieux Pro Sorb

Lemieux Pro Sorb Half Pad

Therapeutische en corrigerende pad. Een simpele en effectieve manier om uw zadel (tijdelijk) passend te maken. De pads kunnen op verschillende manieren in de onderlegger worden gestoken Naar uw keuze maakt u een front-riser of back-riser. Het zadel kan zo weer mooi in balans liggen. De pads zijn gemaakt van memory foam en zijn tevens schok absorberend en drukverdelend.

Verkrijgbaar in de maten Medium en Full en de kleuren zwart, bruin en wit.

www.lemieuxproducts.com/

Prijs € 74,95

 


 

equist V3

Equist V3 pad

De Equist V3 correctie pad kan snel en gemakkelijk de ligging van je zadel corrigeren door middel van bijgeleverde inzetstukjes, voorkomt bovendien het schuiven van je zadel. Onderlegger van katoen(paardzijde) met neopreen(bovenzijde) die voorkomt het schuiven van het zadel. Voor, achter of in het midden te corrigeren.

Prijs € 65,-

 

 

 

 


 

bontonderlegger

BR corrigerende bontonderlegger

Deze zadelonderlegger met een medicinale schapenvacht onderzijde heeft een vrij wervelkanaal en wordt geleverd met vier losse inzetstukjes. Deze inzetstukjes kunnen geplaatst worden in de vakken aan de onderzijde van de onderlegger. Zo kan men de ligging van het zadel perfect aanpassen.

In in de kleuren naturel( maat pony en full), bruin of zwart.

Prijs € 119,-

 


 

singel

Affinity F2 Dressuursingel

De Ideal Affinity singel is een anatomische drukverdelende singel van heel zacht leer, deze type F2 is speciaal ontwikkeld voor paarden met een wat naar voren gelegen singelgroeve. Er zit strak elastiek in.Om de ligging van uw zadel en het comfort voor uw paard zo compleet mogelijk te maken. Ook paarden met singeldwang reageren heel positief op deze singels.

Prijs €140,-

met oogje voor bevestiging hulpteugel €149,-

 

 

 

 


 

singel

Affinity F2 Dressuursingel Lakleer

De Ideal Affinity singel is een anatomische drukverdelende singel van heel zacht leer, met laklederen toplaag, deze type F2 is speciaal ontwikkeld voor paarden met een wat naar voren gelegen singelgroeve. Er zit strak elastiek in. Om de ligging van uw zadel en het comfort voor uw paard zo compleet mogelijk te maken. Ook paarden met singeldwang reageren heel positief op deze singels.

Prijs €190,-

 

 

 

 


 

singel

Prolite Performance Dressuursingel

Kunststof versie van de Fairfax Performance singel.

Prijs €129,-

 

 

 


 

singel

Kentaur Imperia anatomische Dressuursingel

Deze anatomisch gevormde leder dressuursingel van Kentaur geeft de voorbenen meer bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Ook aan te raden voor paarden waarbij de singel van nature dicht bij de voorbenen komt te liggen. De singel heeft roestvrijstalen gespen. Met D-ring in het midden om eventueel een hulpteugel aan te bevestigen. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

Prijs €90,-

 

 

 

 


 

singel

Kentaur Padovo en Padova Soft anatomische Dressuursingel

Kentaur Dressuursingel Padova is een anatomische singel welke is voorzien van ruime uitsparingen voor de voorbenen, een breder middenstuk voor een betere drukverdeling op het borstbeen en een ring voor de hulpteugels.

De Kentaur Padova Soft dressuursingel is een prachtige lederen dressuursingel met super zachte bekleding. De Padova Soft is geschikt voor zeer gevoelige paarden, of voor de eigenaars die een optimaal comfort voor hun paard willen. Het is voorzien van een aantrekkelijke sierstiksels en een D-ring aan de buik van verschillende opzetstukken. De Padova Soft is gemaakt met doorvoersleuven voor stoten van het zadel.

Padova zonder elastiek € 105,-

Padova Soft zonder elastiek € 115,-

Padova Soft beide kanten elastiek € 125,-

 


 

singel

Horka singel dressuur, zacht gevoerd, leer.

Soepele dressuursingel van zeer zacht maar sterk rundleder. Veerkrachtige voering van 13 mm nitrilschuim. D-ring in het midden om de hulpteugels aan vast te maken. RVS rolgespen met elastiek aan beide zijden

Maten 40, 50, 60, 70, 80 cm

Prijs € 80,-

 


 

singel

Horka singel veelzijdigheid anatomisch, zacht gevoerd, leer.

Anatomic veelzijdigheidssingel van zacht, sterk kalfsleder- Veerkrachtige voering met 13 mm nitirle schuim. 3 D-ring in het midden met een buckle om hulpteugels aan vast te maken. Roestrvrije rolgespen. Elastisch deel aan beide zijden

Maten 100, 110, 120, 130, 140 cm

Prijs € 99,-

 


 

singel

Horka singel dressuur neoprene.

Neoprene singel voor dressuur zadel. Roestvrijstalen rolgespen

Maten 40, 50, 60, 70, 80 cm

Prijs € 40,-

 

 


 

beugelriemen

BR beugelriemen.

Zachte, soepele beugelriemen van zacht kalfsleder versterkt met nylon. De beugelriemen zijn voorzien van fijne, licht gebogen roestvrijstalen gespen

Maten 130, 145, 160 cm in bruin tabacco en zwart.

Prijs € 45,-

 

 

 

 

 


 

kopijzer

Tekna kopijzer Quick Change spring/club

Kopijzer voor de Tekna springzadels uit de S-lijn met een Quik Change zadelboom. Ook geschikt voor het Tekna veelzijdigheidszadel Club, en voor het Tekna pony dressuurzadel. De kopijzers zijn eenvoudig zelf te verwisselen. Het kopijzer is verkrijgbaar in vijf wijdtes.

Prijs € 22,50,-

 

 

 

 


 

kopijzer

Tekna kopijzer Quick Change dressuur/veelzijdigheid

Kopijzer voor de Tekna dressuur- en veelzijdigheidszadels uit de S-lijn met een Quik Change zadelboom. Ook geschikt voor de Ijslanderzadels uit de S-lijn met een Quik Change zadelboom. De kopijzers zijn eenvoudig zelf te verwisselen. Het kopijzer is verkrijgbaar in vijf wijdtes.

Prijs € 27,50,-

 

 

 

 


 

 

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland