Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Adam Ellis Zadels

Adam Ellis zadels zijn gemaakt van hoogwaardig Engels leder en zijn gebouwd op de traditionele houten zadelboom. De zadels hebben een zeer fijne diepe zit en een zeer goede pasvorm. De diepe kussens zijn zo gemaakt dat ze de druk optimaal verdelen en geven het paard veel schoudervrijheid. De zadels zijn in verschillende kleuren leer te bestellen zodat er ook voor uw persoonlijke smaak een mooi zadel te maken is.

Leverbaar in spring-, dressuur- en veelzijdigdheidszadel. Ook verkrijgbaar in ponyzadels en de zogenaamde Cob zadels. Prijzen vanaf € 2050,-

 

Adam Ellis Avanti

 

Adam Ellis Avanti

Zadel van zeer hoge kwaliteit en uitmuntende pasvorm en zitcomfort.

Door het grote kussenoppervlak (diepe panels) geeft dit zadel een perfectie drukverdeling op de paardenrug.

De diepe zit en de grote op het bovenste zweetblad bevestigde kniewrongen zorgen voor optimale steun en beenligging zonder dat U gedwongen komt te zitten.

 

 

 


Adam Ellis Style

Adam Ellis Style

Dit zadel is speciaal ontworpen voor de fijner gebouwde paarden en paarden met hoge schoft. De kussens zorgen voor een gelijke gewichtsverdeling die essentieel is voor alle paarden.

De diepe zachte zit en de grote ingebouwde kniewrongen zorgen voor optimale steun en beenligging zonder dat U gedwongen komt te zitten.

 

 

 

 


Adam Ellis Kemlyn

Adam Ellis Kemlyn

Meest verkochte model. Zeer mooi vormgegeven zadel van hoogwaardige kwaliteit kalfsleder en met uitmuntende pasvorm en zitcomfort.

Door het grote kussenoppervlak (diepe panels) geeft dit zadel een perfecte drukverdeling op de paardenrug.

De diepe zit en grote kniewrongen voor optimale steun en beenligging zonder dat U gedwongen komt te zitten

 

 

 

 


Adam Ellis Pelle

 

Adam Ellis Pelle

Zadel van zeer hoge kwaliteit en met uitmuntende pasvorm en zitcomfort.

Door het grote kussenoppervlak (diepe panels) geeft dit zadel een perfecte drukverdeling op de paardenrug.

Dit zadel heeft een diepe zit en een dikke kniewrong op het buitenste zweetblad waardoor een optimale beenligging wordt bevorderd zonder gedwongen zit.

 

 

 


Adam Ellis Pailey

 

Adam Ellis Paisley

Zadel met monoblad van zeer hoge kwaliteit en met uitmuntende pasvorm en zitcomfort.

Door het monoblad heeft u een beter contact met uw paard. Dit zadel heeft eveneens een diepe zit en een dikke kniewrong op het buitenste zweetblad waardoor een optimale beenligging wordt bevorderd zonder gedwongen zit. Geschikt voor paarden met een kortere rug en iets meer curve in de rug.

 

 

 

 


Adam Ellis Chloe

 

Adam Ellis Chloe

Voorwaarts gesneden springzadel ook verkrijgbaar in een close-contactmodel met toch een zeer goed drukverdelend wolgevuld kussen voor optimale drukverdeling. De zitting is ontworpen om de ruiter in het middelpunt van de zwaartekracht te plaatsen en de positie te optimaliseren. Zachte knie- en dijrollen gemaakt met de beste Engelse ledersoorten in een breed scala aan kleurkeuze om een persoonlijke en individuele look te bieden

Zie voor verdere info over de Adam Ellis springzadels

facebook van Adam Ellis

 


 

Adam Ellis Jupia

Adam Ellis Jupia

Het ultieme Adam Ellis Jump-zadel Voorwaarts gesneden zweetblad. Wolgevuld. Gemaakt met de beste Engelse ledersoorten in een breed scala aan kleurkeuze om een persoonlijke en individuele look te bieden Zitting is ontworpen voor de meer competitieve ruiter dat zorgt voor nauw contact en bevordert het gevoel tussen paard en ruiter.

Zie voor verdere info over de Adam Ellis springzadels

facebook van Adam Ellis

 

 


Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland