Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Harry Dabbs Zadels

Harry Dabbs zadels zijn prijswinnend en staan voor hoogwaardig Engels vakmanschap. Ultieme vrijheid in beweging voor het paard en optimale ondersteuning voor de ruiter. De bomen van deze zadels laten extreem veel vrijheid over voor het paard om zich optimaal te kunnen bewegen.

De zadels worden op ambachtelijke wijze in combinatie met moderne technologie gemaakt op een traditionele houten zadelboom. Op de zadelboom zit levenslange garantie.

Ook de Harry Dabbs zadels worden volledig op maat en naar uw wens samengesteld.

 

Harry Dabbs werkt volgens het principe dat een goed passend zadel begint bij een goedpassende zadelboom. Harry Dabbs heeft veel verschillende typen zadelbomen die in diverse maten en modellen te bestellen zijn. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om voor zowel het paard als de ruiter een passend zadel te vinden. De zadels worden standaard geleverd met het Performance kussen. Deze kussens lopen aan de achterkant iets eerder omhoog waardoor ze de lendenpartij goed vrijlaten en de rugspier vrij kan bewegen. Natuurlijk zijn de zadels ook met andere kussens te bestellen. Nieuw is het Future panel, die het paard extra schoudervrijheid geeft.

harry dabbs paard

 

Zadelmakerij Trias Equi beschikt over verschillende kale zadelbomen die op het paard gepast kunnen worden. Is de juiste boom gevonden dan kan daarmee voor u en uw paard een perfect passend zadel gemaakt worden. Ook beschikt Zadelmakerij Trias Equi over verschillende modellen paszadel zodat u het zadel ook zelf kunt proberen.

 

De Harry Dabbs zadels zijn verkrijgbaar vanaf € 1790,-

Zie voor verdere info over de Harry Dabbs dressuurzadels

www.harrydabbs.nl

of

www.harrydabbs.co.uk

 

harrydabbs harrydabbs

 

 

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland