Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Levering- en betalingsvoorwaarden

Deze levering- en betalingsvoorwaarden behoren bij de Algemene Voorwaarden van Zadelmakerij Trias Equi

Levering

Een persoonlijk afgestemd zadel wordt binnen een termijn van 8 à 10 weken na aanmeetdatum geleverd (met uitzondering van vakantieperiodes, dan kan de termijn langer zijn), tenzij anders besproken tussen opdrachtgever en Zadelmakerij Trias Equi. Per mail of via telefonisch contact wordt er een afspraak met datum en tijdstip van levering.

Bij uitstel van aflevering, gemeld door de klant, door ziekte van paard of ruiter, zal Zadelmakerij Trias Equi een aanbetaling vragen van 50% van het aankoopbedrag.

Het zadel wordt goed passend afgeleverd door Zadelmakerij Trias Equi.

Ter plaatse zal er bijbehorend advies voor onderhoud worden gegeven.

Zadelmakerij Trias Equi kan echter geen blijvende pasvorm garanderen. Een paardenrug kan door allerlei omstandigheden veranderen. Zadelmakerij Trias Equi adviseert opdrachtgevers het zadel 1 keer per jaar na te laten kijken. Opdrachtgever dient binnen 2 weken na levering problemen qua pasvorm en fabricagefouten te melden. Deze vallen dan onder de garantietermijn. Indien opdrachtgever binnen 2 weken gereclameerd heeft en Zadelmakerij Trias Equi is het met de reclamatie eens dan wordt 90% van het aankoopbedrag gerestitueerd en het zadel teruggenomen.

Als opdrachtgever binnen 3 maanden reclameert en Zadelmakerij Trias Equi erkent dat het product niet voldoet aan de eisen die zijn gesteld door opdrachtgever en Zadelmakerij Trias Equi, dan geldt het afschrijvingspercentage van 20%. (Let op, dit geldt alleen voor het zadel, niet voor bijbehorende accessoires. Deze worden niet teruggenomen.)

Overlijden van het paard is geen reden voor Zadelmakerij Trias Equi om het zadel terug te nemen en de koopsom te restitueren.

Zadelmakerij Trias Equi is niet aansprakelijk voor gemaakte kosten door dierenartsen, hoefsmeden en andere therapeuten.

Op tweedehandszadels en showmodellen gelden bovenstaande bepalingen en termijnen niet.

Garantie

Voor door Zadelmakerij Trias Equi erkende fouten in het product worden reparatiekosten niet berekend. Voorwaarde is dat het zadel en/of toebehoren bij Zadelmakerij Trias Equi in Heeten wordt aangeleverd. Als opdrachtgever wenst dat het zadel wordt gehaald en/of gebracht of ter plekke wordt gerepareerd worden er voorrijkosten in rekening gebracht. Reis- en verzendkosten zijn voor rekening van de klant en vallen dus niet onder de garantie. Slijtage door slecht onderhoud of door gebruikssporen valt niet onder de garantie.

Betaling

Betalingen kunnen per pin of contant worden gedaan. Tevens kan betaald worden door overmaking via de bank. De betaling dient dan op de dag van aflevering van het zadel op het bankrekeningnummer van Zadelmakerij Trias Equi te zijn bijgeschreven.

Versie d.d. 01-01-2019

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland