Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Ponyzadels

 


 

tekna club

Tekna club

Dit mooie, prijsgunstige, lichtgewicht, synthetische veelzijdigheidszadel is zeer geschikt voor alle takken van de ruitersport. De halfdiepe zit en de middeldikke kniewrong zorgen ervoor dat dit zadel voor vrijwel iedere ruiter geschikt is. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard of de pony vrij blijft. Het zadel is voorzien van een zadelboom met een verwisselbaar kopijzer. Verder is het zadel voorzien van voorgevormde foam kussens. Het zadel is overtrokken met het Quick Clean materiaal.

 

 


 

Wintec zadel

New Wintec Cair 500 ponyzadel

De Wintec 500 Pony All Purpose is anatomisch ontworpen voor pony's en hun jonge ruiters. CAIR-kussensysteem en EASY-CHANGE Fit Solution, bieden het allerbeste qua pasvorm en prestaties voor uw paard. Deze revolutionaire systemen werken samen om een aangepaste pasvorm en gelijkmatige demping te garanderen over de gehele lengte van het kussen. Veelzijdigheidszadel van EQUILEATHER, dit is een zeer stevig synthetisch materiaal. Leverbaar in ponyzadel 14, 15 en 16 inch. In zwart en bruin. .

 

 

  

 

horka inka

Horka Inka

Veelzijdigheidszadel van kwaliteitsleder, met teruggesneden kamer voor een makkelijkere pasvorm. Het zadel biedt ruimte voor een vrije zit. Verkrijgbaar in de maten 16.5/31, 16.5/33, 16/31, 16/33.

http://www.horka.com

 

 

 

 

 


 

jc junior

JC Junior

Dressuurzadel van kwaliteitsleder, met teruggesneden kamer voor een makkelijkere pasvorm. Het zadel biedt ruimte voor een vrije zit. Verkrijgbaar in de maten 16.5/31, 16.5/33, 16/31, 16/33.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

horka priska

Horka Priska

Springzadel van kwaliteitsleder, met teruggesneden kamer voor een makkelijkere pasvorm. Het zadel biedt ruimte voor een vrije zit. Verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en maten.

zwart - bruin - cognac.Maten 16.5/31, 16.5/33, 16/31, 16/33

Zie voor verdere info over Horka zadels http://www.horka.com

 

 

 

 


 

Thorowgood T4 GP pony

Thorowgood T4 pony vzh

Thorowgood zadels zijn handgemaakte kunststofzadels met alure. Engelse kwaliteit voor een betaalbare prijs. De voorboom is verwisselbaar en door de verschillende singelmogelijkheden is een Thorowgoodzadel op veel paarden passend te krijgen. De T4-range is uitgevoerd in deels glad kunststof en heeft een suède zitting en suède knie-pads voor stevige zit. Het kopijzer van dit zadel is zeer eenvoudig te verwisselen en verkrijgbaar in de maten S tot en met XXW.

Prijs € 595,-

 

 


 

Kent and Masters GP pony

Kent and Masters pony vzh

Engels lederen zadel met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot een mooie ligging van het zadel te komen. De voorboom is verwisselbaar en door de verschillende singelmogelijkheden en de met wol gevulde kussens is het zadel op veel paarden passend te krijgen. Ponyzadel met luxe zachte kniestukken en zitting, dit zorgt voor een maximale ondersteuning en comfort voor de ruiter. Het kopijzer van dit zadel is zeer eenvoudig te verwisselen en verkrijgbaar in de maten S tot en met XXW.

Prijs € 995,-

 

 

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland