Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

Springzadels

Trias Equi beschikt over de onderstaande modellen als paszadel. Deze zadels zijn in veel verschillende modellen en kleuren te leveren.

 


Bates Advanta

Bates Advanta Eventing - springzadel

In de eventing komt het aan op details, je moet kunnen vertrouwen op je paard, je balans en het materiaal waar je mee rijdt. De Bates ADVANTA is een nieuw ontworpen zadel met veel toonaangevende innovaties, het geeft een ultiem close contact gevoel en is op meerdere manieren aanpasbaar voor het comfort van zowel ruiter als paard om op die manier zo fit en veilig mogelijk de hindernissen te trotseren en je doel te bereiken.

  • Een naar voren gebouwd monoflap zadel, hierdoor heb je een ongeëvenaard contact en geweldige verbinding met je paard.
  • De stijgbeugelriem positie kan versteld worden zodat de ruiter in een natuurlijke balans kan staan en zitten in het zadel.
  • Het zadel is zo gebouwd dat de ruiter automatisch in de "SweetSpot" voor in het zadel terecht komt zonder dat de zit daartoe gedwongen wordt.
  • De FlexiContourbloc van het zadel zijn aanpasbaar, ze kunnen zo ingesteld worden dat ze steun bieden op het moment dat je uit balans raakt. De wrongen zijn voor ieder model ruiter individueel in te stellen.
  • Het SynergyPanel heeft een close contact profiel, dus je zit dicht bij je paard. Het kussen biedt ultieme demping en schokabsorptie, hierdoor geeft het geen piekbelasting op de rug van het paard en wordt de bloedtoevoer naar de spiermassa van het paard niet belemmerd.
  • Het unieke ontwerp biedt een grote vrijheid aan de schouder en de schoft. Het paard word hierdoor nergens beperkt in zijn vermogen en manier van springen.

Verkrijgbaar en op voorraad in 3 kleuren Zwart | Bruin | Zwart/bruin

Zie voor verdere info over de Bates zadels

  of  www.batessaddles.com

 


Adam Ellis Chloe

 

Adam Ellis Chloe

Voorwaarts gesneden springzadel ook verkrijgbaar in een close-contactmodel met toch een zeer goed drukverdelend wolgevuld kussen voor optimale drukverdeling. De zitting is ontworpen om de ruiter in het middelpunt van de zwaartekracht te plaatsen en de positie te optimaliseren. Zachte knie- en dijrollen gemaakt met de beste Engelse ledersoorten in een breed scala aan kleurkeuze om een persoonlijke en individuele look te bieden

Zie voor verdere info over de Adam Ellis springzadels

  of  facebook van Adam Ellis

 


 

Adam Ellis Jupia

Adam Ellis Jupia

Het ultieme Adam Ellis Jump-zadel Voorwaarts gesneden zweetblad. Wolgevuld. Gemaakt met de beste Engelse ledersoorten in een breed scala aan kleurkeuze om een persoonlijke en individuele look te bieden Zitting is ontworpen voor de meer competitieve ruiter dat zorgt voor nauw contact en bevordert het gevoel tussen paard en ruiter.

Zie voor verdere info over de Adam Ellis springzadels

  of  facebook van Adam Ellis

 

 


Frank Baines Edessa

 

Frank Baines Edessa

Dit springzadel heeft een open, extra zachte, medium ondersteunende zit en zorgt voor een extra gevoel van veiligheid voor ruiter. De voorgevomde kniesteun geeft de ruiter nog meer ondersteuning zonder opgesloten te zitten. Voor een vlakkere zit en pasvorm hebben we ook de Evolution met hetzelfde uiterlijk. Dit zadel is qua kleurstelling geheel naar eigen keus samen te stellen.

Zie voor verdere info over de Frank Baines zadels

  of  www.frankbaines.com

 


Frank Baines Evolution

 

Frank Baines Evolution

Dit zadel is qua uiterlijk gelijk met de Edessa maar heeft een iets vlakkere zit en voor het paard een wat vlakkere pasvorm. De vorm van de boom past bij een paard met een vlakkere rug en heeft dus een meer gratis open zit voor de ruiter. Een smal getailleerde, breed zittende boom, die de ruiter in staat stelt om een perfecte balans en controle over het paard te behouden. Voor een diepere zit en rondere pasvorm, bieden we ook de Edessa die hetzelfde uiterlijk heeft. Dit zadel is qua kleurstelling geheel naar eigen keus samen te stellen

Zie voor verdere info over de Frank Baines zadels

  of  www.frankbaines.com

 


Ideal Impala Jump

 

Ideal Impala 1450

Middendiep zittend springzadel metwolgevulde kussens die een groot draagvlak hebben voor een zo optimaal mogelijke drukverdeling. De voorgevomde zorgt voor een betere ondersteuning en een goed gevoel met het paard. Dit zadel is qua kleurstelling geheel naar eigen keus samen te stellen

 

Zie voor verdere info over de Ideal springzadels

  of  http://www.idealsaddle.com

 


Jorge Canaves JC

 

Jorge Canaves Saphir springzadel

De Saphir zadelserie is al jaren één van de meest populaire zadels van vele ruiters. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Boomwijdte kan individueel worden aangepast Maten: 17-18,5. Kleuren: zwart, bruin.

Zie voor verdere info over de Jorge Canaves zadels

  of  www.jorge-canaves.de

 


Kentaur Triton

 

Kentaur Triton springzadel

Het Kentaur Triton Springzadel is een elegant close-contact zadel. Het zadel heeft een zeer comfortabele zit en is verkrijgbaar is diverse soorten en kleuren leer. Voorzien van een flexibele en verstelbare boom. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Boomwijdte kan individueel worden aangepast Maten: 16,5-18. Kleuren: zwart, bruin.

Zie voor verdere info over de Jorge Canaves zadels

  of  www.kentaur.cz

 


harry dabbs

 

Harry Dabbs Future Jump

Zie voor verdere info over de Harry Dabbs springzadels

  of  www.harrydabbs.co.uk

 

 

 

 

 


 

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland