Zadelmakerij Trias Equi

het zadel vormt de schakel tussen ruiter en paard

 


Bates zadels

Bates Advanta

Bates Advanta Eventing - springzadel

In de eventing komt het aan op details, je moet kunnen vertrouwen op je paard, je balans en het materiaal waar je mee rijdt. De Bates ADVANTA is een nieuw ontworpen zadel met veel toonaangevende innovaties, het geeft een ultiem close contact gevoel en is op meerdere manieren aanpasbaar voor het comfort van zowel ruiter als paard om op die manier zo fit en veilig mogelijk de hindernissen te trotseren en je doel te bereiken.

  • Een naar voren gebouwd monoflap zadel, hierdoor heb je een ongeëvenaard contact en geweldige verbinding met je paard.
  • De stijgbeugelriem positie kan versteld worden zodat de ruiter in een natuurlijke balans kan staan en zitten in het zadel.
  • Het zadel is zo gebouwd dat de ruiter automatisch in de "SweetSpot" voor in het zadel terecht komt zonder dat de zit daartoe gedwongen wordt.
  • De FlexiContourbloc van het zadel zijn aanpasbaar, ze kunnen zo ingesteld worden dat ze steun bieden op het moment dat je uit balans raakt. De wrongen zijn voor ieder model ruiter individueel in te stellen.
  • Het SynergyPanel heeft een close contact profiel, dus je zit dicht bij je paard. Het kussen biedt ultieme demping en schokabsorptie, hierdoor geeft het geen piekbelasting op de rug van het paard en wordt de bloedtoevoer naar de spiermassa van het paard niet belemmerd.
  • Het unieke ontwerp biedt een grote vrijheid aan de schouder en de schoft. Het paard word hierdoor nergens beperkt in zijn vermogen en manier van springen.

Verkrijgbaar en op voorraad in 3 kleuren Zwart | Bruin | Zwart/bruin

Zie voor verdere info over de Bates zadels

www.batessaddles.com


Bates Advanta Saddle

Bates Advanta eventing zadel

 

 

 

 

 

 

 

 


Bates Caprilli Close Contact Saddle

Bates Caprilli Close Contact springzadel

Of je nu pas begint met jumping, of competitie springt op het hoogste niveau, met dit springzadel geniet je van een uitzonderlijke balans en comfort. Brede kussens ondersteunen de rug van je paard wat zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid.De bewegingsvrijheid, de expressie en de houding van het paard worden merkelijk verbeterd door werelds beste systemen CAIR en EASY-CHANGE. Deze systemen zorgen voor een gepersonaliseerde pasvorm, een gelijke gewichtsverdeling en een vloeiende vering door de brede kussens. Gemaakt van mooi stroef Haritage leder. Leverbaar in 16,5 t/m 18 inch. In zwart en bruin

 

 


Bates dressage Saddle

Bates Dressage plus

Bates dressuurzadel heeft innoverende eigenschappen, om het comfort van uw paard te verzekeren en voor de evenwichtige houding van de ruiter. De anatomische, brede zit met zeer smalle beendoorgang biedt een extra stevige steun voor een optimale dressuur houding. De stijgbeugelriem positie kan versteld worden zodat de ruiter in een natuurlijke balans kan staan en zitten in het zadel. De bewegingsvrijheid, de expressie en de houding van het paard worden merkelijk verbeterd door werelds beste systemen CAIR en EASY-CHANGE. Deze systemen zorgen voor een gepersonaliseerde pasvorm, een gelijke gewichtsverdeling en een vloeiende vering door de brede kussens. Iedere ruiter is het zichzelf en zijn paard verschuldigd om het ultieme in comfort en prestatie te ervaren. Zitmaten: 16,5cm . 17cm . 17,5cm . 18cm


 

 


Wintec zadels

Het uitgebreide Wintec-assortiment biedt niet alleen hypermoderne ontwerpen, maar ook nieuwe normen op het gebied van pasvorm, comfort en prestaties voor zowel paard als ruiter. Met toonaangevende innovaties voor paardencomfort en -prestaties, het CAIR-kussensysteem en de revolutionaire EASY-CHANGE Fit Solution, is het eenvoudig om te zien dat Wintec net zo serieus is over uw prestaties als u! Of je nu gewoon samen met je paard geniet of op het hoogste niveau meedoet, er is een model in het assortiment voor jou. Voor uw veiligheid: de producten van Wintec Saddles zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame en weerbestendige materialen voor een lange levensduur en gebruiksgemak en zorg. Leverbaar in ponyzadel 14 t/m 16 inch, dressuurzadel, veelzijdigheidszadel en springzadel 16,5 t/m 18 inch. In zwart en bruin.

 

Wintec zadel

 


 

Wintec zadel

New Wintec Cair 500 ponyzadel

De Wintec 500 Pony All Purpose is anatomisch ontworpen voor pony's en hun jonge ruiters. CAIR-kussensysteem en EASY-CHANGE Fit Solution, bieden het allerbeste qua pasvorm en prestaties voor uw paard. Deze revolutionaire systemen werken samen om een aangepaste pasvorm en gelijkmatige demping te garanderen over de gehele lengte van het kussen. Veelzijdigheidszadel van EQUILEATHER, dit is een zeer stevig synthetisch materiaal. Leverbaar in ponyzadel 14, 15 en 16 inch. In zwart en bruin. .

 

 

 


 

Wintec zadel

New Wintec Cair 500 All Purpose - veelzijdigheid

Het Wintec Cair New 500 zadel is een veelzijdigheidszadel van EQUILEATHER, dit is een zeer stevig synthetisch materiaal. Het zadel is voorzien van het cair systeem( luchtkussensysteem voor optimale drukverdeling over de rug van het paard, absorbeert schokken) luchtkussens hebben geen onderhoud nodig, blijven in model. Het zadel heeft een verwisselbaar kopijzer. Leatherlook bovenmateriaal. CAIR-kussensysteem en EASY-CHANGE Fit Solution, bieden het allerbeste qua pasvorm en prestaties voor uw paard. Deze revolutionaire systemen werken samen om een aangepaste pasvorm en gelijkmatige demping te garanderen over de gehele lengte van het kussen. Leverbaar in 16,5 t/m 18 inch. In zwart en bruin.

 

 


 

Wintec zadel

New Wintec Cair 500 dressuurzadel

Het Wintec Cair New 500 zadel is een dressuurzadel van EQUILEATHER, dit is een zeer stevig synthetisch materiaal. Het zadel is voorzien van het cair systeem( luchtkussensysteem voor optimale drukverdeling over de rug van het paard, absorbeert schokken) luchtkussens hebben geen onderhoud nodig, blijven in model. Het zadel heeft een verwisselbaar kopijzer. Leatherlook bovenmateriaal. CAIR-kussensysteem en EASY-CHANGE Fit Solution, bieden het allerbeste qua pasvorm en prestaties voor uw paard. Deze revolutionaire systemen werken samen om een aangepaste pasvorm en gelijkmatige demping te garanderen over de gehele lengte van het kussen. Leverbaar in 16,5 t/m 18 inch. In zwart en bruin

 

 

 


Wintec springzadel

New Wintec Cair 500 springzadel

Het Wintec 500 jump is een springzadel van EQUILEATHER, dit is een zeer stevig synthetisch materiaal. Dit zadel heeft een diepe zit wat u stevigheid en veiligheid biedt. De bewegingsvrijheid, de expressie en de houding van het paard worden merkelijk verbeterd door ís werelds beste systemen CAIR en EASY-CHANGE. Deze systemen zorgen voor een gepersonaliseerde pasvorm, een gelijke gewichtsverdeling en een vloeiende vering door de brede kussens. Leverbaar in 16,5 t/m 18 inch. In zwart en bruin

 

 

 


 

Heeten (Raalte), Salland, Overijssel, Nederland